Η εταιρεία

Η Καριέρα Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.. Ξεκινώντας με μικρό δυναμικό και περιορισμένες δυνατότητες, επεκτάθηκε χρόνο με τον χρόνο σε μια εταιρία που καλύπτει πλέον όλο το εύρος της νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου της Σερβίας, της Βουλγαρίας, της ΠΓΔΜ, της Ελλάδας και της Κύπρου.

Από την αρχή εισήγαγε μια νεωτεριστική άποψη στο παιδικό ρούχο και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να προσφέρει μια νέα πρόταση στο χώρο του παιδικού ενδύματος.

Τα τελευταία χρόνια επίσης η εταιρία έχει επεκταθεί, σε συνεργασίες “shop in the shop” με γνωστά πολυκαταστήματα όπως Λητώ, Κανελλόπουλος , μέσα στο πλαίσιο των ειδικών συνεργασιών και με στόχο την δημιουργία δικτύου εξειδικευμένου franchise.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η αρμονική συνεργασία με τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες μας και η απόκτηση νέων σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

Η εταιρεία Καριέρα ΑΕ είναι 100% αυτοχρηματοδοτούμενη με ίδιο κεφάλαιο 560.500,00 € και με μηδενικό εξωτερικό δανεισμό. Πιο συγκεκριμένα, ο ετήσιος τζίρος της ανέρχεται σε 1.200.000 Ευρώ, με πωλήσεις που φθάνουν τα 100.000 κομμάτια ετησίως.

1000+

ευχαριστημένοι πελάτες

Αποκλειστικός

αντιπρόσωπος σε 3 μεγάλες εταιρείες

Ταχύτατη

παράδοση εμπορευμάτων

Ποιότητα

Τα ρούχα όλων των εταιριών είναι από οικολογικά υλικά, βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών, για να μην προκαλούνται αλλεργίες στα παιδιά. Όλα τα υφάσματα βάφονται με φυσικά χρώματα και είναι κατά αποκλειστικότητα βαμβακερά. Όμως παρά τις υψηλές προδιαγραφές των υλικών οι τιμές παραμένουν λογικές.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε., από την ίδρυση της μέχρι και τώρα εισάγει και προωθεί στην ελληνική αγορά μια ανώτερη ποιότητα παιδικού ρούχου, έχοντας έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή και απολύτως σεβόμενη τις επιλογές του.

Η Καριέρα Α.Ε. μέσω του αντικειμένου της , το παιδικό ρούχο, προσπαθεί να περάσει σε όλους τους συνεργάτες της, το πνεύμα του Ευ Επιχειρείν, του Πράσινου Επιχειρείν και της Βελτιστοποίησης της ικανοποίησης του καταναλωτή, το οποίο την διέπει και θέλει να την χαρακτηρίζει.

Η προσοχή μας εστιάζεται στη σχέση μεταξύ της τιμής και της ποιότητας των προϊόντων μας. Για να διατηρούμε μια άμεση επαφή με τους πελάτες διαθέτουμε δύο καταστήματα λιανικής , όπου μελετούμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Factory Outlet

Καλοχώρι Θεσσαλονίκη

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται πλέον στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 58 , Καλοχώρι , Τ.Κ. 57009 μετά την μεταφορά της από την οδό Επταπυργίου στις Συκιές. Η ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε. διαθέτει έναν ιδιόκτητο χώρο 1500 τ.μ όπου πραγματοποιούνται οι δειγματισμοί κάθε εποχής.

Εκθετήριο

Καλοχώρι Θεσσαλονίκη

Στον ίδιο χώρο πραγματοποιούνται επίσης και οι δειγματισμοί κάθε season των εταιρειών 3 Pommes, Kanz και Olimpias καθώς υπάρχουν τα αντίστοιχα εκθετήρια ανά εταιρεία. Επομένως, ο πελάτης μπορεί να έχει μια πλήρη εικόνα των δειγματολογίων για την καλύτερη επιλογή του.

Βέροια

Viviland Βέροια

Το νέο μας κατάστημα στη Βέροια βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 65. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23315 05320

Ξάνθη

Viviland Ξάνθη

Το κατάστημά μας στην Ξάνθη ανακαινίστηκε προσφάτως. Μπορείτε να το βρείτε στην οδό 28ης Οκτωβρίου 108. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25410 23282

Επίλογος

Ύστερα από 22 χρόνια, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα σταθερό δίκτυο με τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες μας, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό εφόσον συμπεριληφθεί και η δικιά σας εταιρεία.

Εν κατακλείδι, είμαστε πεπεισμένοι πως μια πολύ επικερδής συνεργασία μπορεί να προκύψει εφόσον ενδιαφέρεστε για την ελληνική αγορά, μέσω μιας συνεργασίας με την ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε.